9.1 (892 BEOORDELINGEN)

Vrachtwagen TIJDELIJK: ONTVANG 55% KORTING BIJ AANKOOP VAN 5 FLESJES

  • 3
  • 4
icon ZEER GOED GETEST

SleepWell Olie

9.1 100+ beoordeeld
€ 34.50

SleepWell olie van WellNatur maakt slapen weer fijn. Het bevat een mix van speciaal geselecteerde essentiële oliën die je geest en je lichaam tot rust brengen. 'Peace of mind' is een voorwaarde voor een goede nachtrust en met onze SleepWell olie creëer je dit.

€ 29.50
1 Flesje Excl. verzendkosten
€ 61.95
3 Flesjes Incl. verzendkosten
15% KORTING
€ 103.25
5 Flesjes Incl. verzendkosten
30% KORTING
GRATIS VERZENDING VANAF €30,-
GRATIS VERZENDING VANAF €30,-
14 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
14 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
VEILIGE BETAALMETHODES
VEILIGE BETAALMETHODES
BESTE KWALITEIT, BESTE PRIJS
BESTE KWALITEIT, BESTE PRIJS

Waar kan SleepWell je goed bij ondersteunen?

In bed liggen draaien. Steeds weer naar de klok kijken. Tien keer naar het toilet en dan weer terug in bed. Komt er voor jou ook maar geen einde aan de nacht? Slapeloosheid kan op de zenuwen werken. En op de lange termijn schadelijk zijn voor de persoonlijke gezondheid.

Slapen wordt weer fijn met SleepWell olie van WellNatur. De uitgekiende combinatie van verschillende soorten olie zorgt voor rust in je hoofd en lijf. En dat is weer belangrijk voor een goede nachtrust.

Hoofdpijn en Stress
Hoofdpijn en Stress
Slapeloosheid
Slapeloosheid
Onrust
Onrust
Vermoeidheid
Vermoeidheid
GETEST EN OPNIEUW GETEST

Waarom SleepWell?

Vaak gebruiken mensen verslavende en chemische middeltjes. Terwijl de oplossing vaak ook in de natuur te vinden is. Alle voordelen van SleepWell op een rijtje:

  • slapeloosheid tegengaan
  • voel je energiek & positief
  • vermoeidheid tegengaan
  • gebruik vanaf €0,59 per dag
  • helpt bij spanning en stress
  • een fijn product om te gebruiken
  • helpt tegen vermoeidheid overdag
  • gemiddeld een 9.3 uit 420+ geverifieerde beoordelingen
Waarom SleepWell?
MEER DAN 1.000 MENSEN GINGEN JE VOOR
Bestel vandaag en ontvang tot 55% korting

Slaap is heel belangrijk voor jouw lichaam en geest. Het zorgt voor een gezonde groei, en dat jij je goed voelt. SleepWell helpt het slaapproces optimaal te laten verlopen. Zo kom je weer in balans. Ons supplement is gunstig voor het in slaap komen, maar ook voor het doorslapen en de slaapkwaliteit. Geniet van een uitgebalanceerde nachtrust. Je wordt fris en uitgerust wakker!

Ik wil beter slapen
INGREDIENTEN

Wat zijn de werkzame ingrediënten?

Lavendel-olie is een natuurlijk hulpmiddel voor een goede nachtrust. Deze olie is rustgevend en werkt stress-verminderend. Dat levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van slaap.

Kamille-olie staat bekend om de kalmerende werking. Dit wordt al eeuwenlang gebruikt in slaapmiddelen. Het kalmerende effect komt door de stof Apigenine, die slaap bevordert.

Hop is een oud en heel bekend slaapmiddel. Het kalmeert en zorgt voor een goede nachtrust. Hop bevat stoffen die de zenuwen in het hoofd kalmeren, waardoor je makkelijker in slaap valt.

Valeriaan heeft een rustgevend effect door valeriaanzuur. Deze stof maakt contact met de GABA-receptor. Die laatste is belangrijk en zorgt voor ontspanning van de spieren.

Veelgestelde Vragen

Wil je nog iets weten over SleepWell?

Een geheel natuurlijke olie voor het verbeteren van je slaap. SleepWell ondersteunt het natuurlijke slaapproces, zonder gebruik te maken van hormoonverstorende stoffen zoals melatonine.

Ons slaapmiddel is een combinatie van vier verschillende ingrediënten. Die zou je normaal apart kopen en uitproberen.

Van nature hebben al deze ingrediënten los van elkaar al een rustgevende werking. Samen met de beste wetenschappers op het gebied van natuurlijke voedingssupplementen hebben we nu een samenstelling ontwikkeld die zeer effectief is en ideaal voor een betere nachtrust.

De gebruikte ingrediënten zijn allemaal van topkwaliteit en worden goed opgenomen door het lichaam.

Met ons slaapmiddel gebruik je eigenlijk een combinatie van vier supplementen in één product.

In SleepWell zit MCT-olie (uit 100% biologische kokosnoot), Valeriaanwortel-olie, Roomse Kamille-olie, Lavendel-olie en Hop-extract.

Valeriaanwortel-olie: Valeriaan heeft een rustgevend effect dankzij valeriaanzuur. Deze stof maakt contact met de GABA-receptor. Die is belangrijk en zorgt voor ontspanning van de spieren.

Roomse Kamille-olie: Kamille-olie staat bekend om zijn kalmerende werking en wordt al eeuwenlang gebruikt in slaapmiddelen. Het kalmerende effect komt door de stof Apigenine die slaap bevordert.

Lavendel-olie: Lavendel-olie is een natuurlijk hulpmiddel voor een goede nachtrust. Deze olie is rustgevend en werkt stress-verminderend, wat een positieve bijdrage levert aan de kwaliteit van slaap.

Hop-extract: Hop is een oud en bekend slaapmiddel. Het kalmeert en zorgt voor een goede nachtrust. Hop bevat stoffen die de zenuwen in het hoofd kalmeren, waardoor je makkelijker in slaap valt.

Het is net als met voeding: het geheim zit in de kwaliteit van de ingrediënten. Het eten is vaak al gauw lekker, als het is klaargemaakt met goede ingrediënten.

Ons weerstand-boost product is een mix van vier verschillende ingrediënten. Door de ideale onderlinge verhouding ondersteunt het alle stadia van de nachtrust. Ieder ingrediënt dat we gebruiken, is van topkwaliteit en wordt goed door het lichaam opgenomen.

SleepWell olie is dus eigenlijk een combinatie van vier supplementen in één! Het is ontwikkeld door experts op het gebied van natuurlijke voeding. De samenstelling is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken.

Absoluut. Je ontvangt een handige brochure met veel uitleg over het product, de ingrediënten, het gebruik en de dosering.

Ja. Ons middel is volledig plantaardig.

Bij langdurig gebruik raakt het lichaam altijd gewend aan stoffen. We raden je daarom aan, af en toe een pauze van enkele dagen in te lassen. Zodat de werking optimaal blijft.

Gebruik SleepWell ongeveer 30 minuten voordat je gaat slapen. Voor gebruik het flesje goed schudden en daarna 1-3 druppels in de mond. Houd de olie minimaal een minuut in je mond voordat je die doorslikt. Je kunt het juiste aantal druppels ook in een glaasje water doen, of bijvoorbeeld een kopje thee!

Tip: De olie aanbrengen onder je voeten is een aanrader. Daar zijn je poriën het grootst.

Nee. Dit product bevat geen verslavende ingrediënten. Je raakt hierdoor niet verslaafd.

Ja. Je kunt dit middel doorlopend gebruiken.

Op dit moment krijg je een leuke korting (plus gratis verzending) als je 5 flesjes bestelt. Deze aanbieding is nu het populairst. Ben je nog niet zeker of het iets voor jou is? Bestel dan eerst één flesje om te proberen.