9.1 (892 BEOORDELINGEN)

Vrachtwagen TIJDELIJK: ONTVANG 55% KORTING BIJ AANKOOP VAN 5 FLESJES

Over Wellnatur

Je lichaam heeft elke dag, het hele jaar door vitamines en mineralen nodig om goed te functioneren een goede gezondheid in stand te houden.

Over Ons

Ervaar De Kracht Van Essentiele Oliën

WellNatur, opgericht in 2020, is gebouwd op de missie van het aanbieden van de beste samengestelde pure essentiële oliën. WellNatur gelooft dat in veel hedendaagse medicijnen veel nare bijwerkingen en slechte ingrediënten zitten, wat vaak(niet altijd) op lange termijn slechte invloed heeft op de gezondheid van mensen. WellNatur werkt nauw samen met de beste wetenschappers en fabrikanten voor het samenstellen en produceren van de beste combinaties van essentiële oliën met als doel op een natuurlijke manier de gezondheid van mensen te verbeteren. WellNatur = Wellness + Nature.

WellNatur is vastbesloten om alleen de hoogste kwaliteit en zuiverste essentiële oliën te leveren, zodat iedereen er zeker van kan zijn dat men uitsluitend de beste producten gebruiken om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. WellNatur verkoopt zijn essentiële oliën met een draagolie van biologische MCT olie (100% coconut oil).

Het eerste aanbod van essentiële oliën van WellNatur omvatte 3 producten; SleepWell, ImmuneExtra en RelaxNow. Ieder product bevat de juiste samenstelling essentiële oliën dat het product een succesvol geheel maakt. In de toekomst zal WellNatur zijn collectie essentiële oliën uiteraard uitbreiden.

Bottle
1000+
TOTALE VERKOPEN
97.6%
VERKOOPSUCCES
76%
HERHAALAANKOPEN
3
PRODUCTEN
COMPLEET ASSORTIMENT PAKKET
1 pakket, 3 producten. Ga voor Gezondheid, Welzijn en Rust.

Immune Extra Olie + Relax Now Olie + Sleep Well Olie

Bestel Nu € 88.50
Fles
GARANTIES

Wij staan achter ons merk

image

Klantenservice

Wij staan u telefonisch graag te woord.

image

Levering

Vandaag besteld voor 15:00, is morgen in huis.

image

Betalen

Uitsluitend veilige betaalmethodes.

image

Kwaliteit

Beste kwaliteit, tegen de beste prijs.

CONTACT

Vragen of Opmerkingen?

TELEPHONE NUMBER
TELEPHONE NUMBER

+ 31 (0) 85 - 06 02 183

EMAIL ADDRESS
EMAIL ADDRESS

info@wellnatur.com

WEBSITE
WEBSITE

www.wellnatur.com