9.1 (892 BEOORDELINGEN)

Vrachtwagen TIJDELIJK: ONTVANG 55% KORTING BIJ AANKOOP VAN 5 FLESJES

  • 1
  • 3
  • 4
icon ZEER GOED GETEST

Immune Extra Olie

9.1 100+ beoordeeld
€ 24.99

WellNatur’s ImmuneExtra komt goed van pas in tijden waarin het belangrijk is om goed op je weerstand te letten. Een goede weerstand wordt namenlijk bepaald door je immuunsysteem.

€ 34.50
1 flesje Excl. verzendkosten
€ 59.00
3 flesjes Incl. verzendkosten
33% KORTING
€ 88.50
5 flesjes Incl. verzendkosten
55% KORTING
GRATIS VERZENDING VANAF €30,-
GRATIS VERZENDING VANAF €30,-
14 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
14 DAGEN GRATIS RETOURNEREN
VEILIGE BETAALMETHODES
VEILIGE BETAALMETHODES
BESTE KWALITEIT BESTE PRIJS
BESTE KWALITEIT BESTE PRIJS

Waar kan ImmuneExtra je goed bij ondersteunen?

WellNatur’s ImmuneExtra komt goed van pas in tijden waarin het belangrijk is om goed op je weerstand te letten. Een goede weerstand wordt namenlijk bepaald door je immuunsysteem. Senioren én mensen met een verzwakt immuunsysteem zouden extra baat kunnen hebben van de ImmuneExtra olie van WellNatur.

Hoofdpijn en Stress
Hoofdpijn en Stress
Slapeloosheid
Slapeloosheid
Ongerustheid
Ongerustheid
Vermoeid
Vermoeid
GETEST EN OPNIEUW GETEST

Waarom ImmuneExtra?

Zoveel mensen gebruiken verslavende en chemische troep, terwijl de oplossing ook vaak in de natuur te vinden is. We hebben alle voordelen van ImmuneExtra op een rijtje gezet:

  • Versterkt je immuunsysteem
  • Voel je energiek & positief
  • Te gebruiken v.a. €0,59 per dag
  • Fijn product om te gebruiken
  • Helpt tegen vermoeidheid overdag
  • Gemiddeld met 9.3 beoordeeld uit 420+ geverifieerde beoordelingen
Waarom ImmuneExtra?
MEER DAN 1000 MENSEN GINGEN U VOOR
Bestel vandaag en ontvang tot 55% korting

Immune Extra is een krachtige formule die het immuunsysteem optimaal ondersteunt. Het bestaat uit de meest hoogwaardige plantenextracten. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en veilig voor het lichaam. Het immuunsysteem beschermt je lichaam tegen bacteriën en virussen. Maar, om het immuunsysteem goed te laten functioneren, heb je de juiste voedingsstoffen nodig.

Bestel Nu
INGREDIENTEN

Wat zijn de werkzame ingrediënten?

Eucalyptus olie staat bekend om zijn sterke bacterie-, schimmel- en virusdodende werking en daarom bevatten zowel traditionele als moderne medicijnen eucalyptus. Het is een uitstekende keuze voor een langdurige gezondheid.

Gember is geweldig omdat het veel krachtige ontstekingsremmende en antioxiderende stoffen bevat die je immuunsysteem helpen. Bovendien heeft het sterke antivirale en antibacteriële eigenschappen waarmee het je lichaam actief beschermt tegen ongewenste 'indringers'

Citroen is bekend vanwege z’n opmerkelijke immuniteit verhogende eigenschappen heeft. Het is één van de beste oliën bij griep en verkoudheid vanwege zijn sterke antibacteriële en antivirale werking. De ideale olie voor het verbeteren van je algehele weerstand.

Kaneel is zeer rijk aan antioxidanten en heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen. Het is daarom een krachtige hulp voor het immuuunsysteem. Kaneel olie heeft ook een antivirale en antibactieriële werking is hierdoor uitstekend te gebruiken bij seizoensgebonden ongemakken.

Heeft aanzienlijke antivirale, antibiotische en sterke antioxiderende eigenschappen en helpt het immuunsysteem van uw lichaam te ondersteunen. Bovendien staat pepermuntolie ook bekend als een natuurlijke pijnstiller en om de ontstekingsremmende werking

Oregano is een ware boost voor je immuunsysteem. Het gaat schadelijke bactieriën te lijf, evenals vrije radicalen. Het is een extreem sterk antioxidant. Het ieeft antivirale, pijstillende- en ontstekingsremmende eigenschappen en ondersteunt ons natuurlijke afweermechanisme.

Veelgestelde Vragen

Heeft U Vragen?

Een geheel natuurlijke olie voor het verbeteren van je immuunsysteem. ImmuneExtra ondersteunt het natuurlijke  proces zonder gebruik te maken van hormoon verstorende stoffen.

Ons slaapmiddel is een combinatie van 3 verschillende ingrediënten, die je normaal los zou kopen en proberen.

Alle deze ingrediënten los van elkaar hebben al van nature een energie gevende werking. Nu hebben wij samen met de beste wetenschappers op het gebied van natuurlijke voedingsupplementen een samenstelling ontwikkeld dat zeer effectief en ideaal is voor een betere energieniveau.

Alle ingrediënten die we gebruiken zijn van topkwaliteit en worden goed door het lichaam opgenomen.

Als je ons product gebruikt, gebruik je eigenlijk een combinatie van 3 supplementen in één product.

In de Immune Extra olie zit MCT olie(100% biologische cocosnoot olie), Eucalyptus olie, Lemon olie, Ginger olie, Cinnamon olie, Oregano olie, Peppermint olie en Wierrook olie

Eucalyptus olie: Eucalyptus olie staat bekend om zijn sterke bacterie-, schimmel- en virusdodende werking en daarom bevatten zowel traditionele als moderne medicijnen eucalyptus.

Citroen olie: Is bekend vanwege z’n opmerkelijke immuniteit verhogende eigenschappen heeft. Het is één van de beste oliën bij griep en verkoudheid vanwege zijn sterke antibacteriële en antivirale werking. De ideale olie voor het verbeteren van je algehele weerstand.

Cinnamon olie: Is zeer rijk aan antioxidanten en heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen. Het is daarom een krachtige hulp voor het immuuunsysteem. Kaneel olie heeft ook een antivirale en antibactieriële werking is hierdoor uitstekend te gebruiken bij seizoensgebonden ongemakken.

Oregano olie: Is een ware boost voor je immuunsysteem. Het gaat schadelijke bactieriën te lijf, evenals vrije radicalen. Het is een extreem sterk antioxidant. Het ieeft antivirale, pijstillende- en ontstekingsremmende eigenschappen en ondersteunt ons natuurlijke afweermechanisme.

Gember olie: Gember is geweldig omdat het veel krachtige ontstekingsremmende en antioxiderende stoffen bevat die je immuunsysteem helpen. Bovendien heeft het sterke antivirale en antibacteriële eigenschappen waarmee het je lichaam actief beschermt tegen ongewenste ‘indringers’.

Peppermint olie: Heeft aanzienlijke antivirale, antibiotische en sterke antioxiderende eigenschappen en helpt het immuunsysteem van uw lichaam te ondersteunen. Bovendien staat pepermuntolie ook bekend als een natuurlijke pijnstiller en om de ontstekingsremmende werking.

Het is net als met voeding: het geheim schuilt in de kwaliteit van de ingrediënten. Als je goede ingrediënten hebt, wordt het vaak al snel lekker.

Ons weerstand boost product is een combinatie van 7 verschillende ingrediënten, die je normaal los zou kopen en proberen.

Wij hebben deze ingrediënten gecombineerd in de ideale verhouding en op deze manier ondersteunt het de gehele nachtrust.

Alle ingrediënten die we gebruiken zijn van topkwaliteit en worden goed door het lichaam opgenomen.

Als je Immune Extra olie gebruikt, gebruik je eigenlijk een combinatie van 7 supplementen in één product!

Het is ontwikkeld door experts op het gebied van natuurlijke voeding en de samenstelling is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken.

Absoluut. U ontvangt een handige brochure met veel uitleg omtrent het product, de ingredienten, gebruik en dosering.

Ja, ons middel is voledig plantaardig.

Het lichaam raakt altijd gewend aan stoffen, als je het langdurig gebruikt. We raden je daarom aan om af en toe een pauze in te lassen van enkele dagen, zodat de werking optimaal blijft.

Voor gebruik het flesje goed schudden en daarna 1-3 druppels in de mond, 30 minuten voordat u gaat slapen. Houd de olie minimaal een minuut in uw mond voordat u deze doorslikt. U kunt ook het aantal druppels in een glaasje water doen (of een kopje thee!)

Tip: Het is ook een aanrader om de olie aan te brengen onder je voeten, omdat je poriën daar het grootst zijn.

Nee, dit product bevat geen verslavende ingrediënten en je raakt hierdoor niet verslaafd.

Ja, je kunt dit middel doorlopend gebruiken.

Op dit moment krijg je een leuke korting (+ gratis verzending) als je 5 flesjes besteld. Deze aanbieding is momenteel het populairst. Als je nog niet zeker bent of het iets voor jou is, bestel dan eerst één flesje om te proberen.